Hantverk och maskiner trendar på Internet!

Nu är det inte längre söta katter, hundvalpar och andra djur som är i topp på Internet, jodå djur är fortfarande mycket populärt, men nu trendar hantverksskicklighet och maskiner av olika slag. Man kan säga att hantverkare av har fått en helt ny status.

Verkstadspress som krossar allt
Att förstöra saker har alltid varit populärt på Internet. Att bränna, slå sönder, smälta och krossa olika ting drar till sig många tittare. Ett av de mest tydliga exempel på detta är Hydraulic Press Channel, en Youtube-kanal där man krossar allt möjligt med hjälp av en verkstadspress. Det är en finsk fabriksägare vid namn Lauri som driver kanalen där han med hjälp av sin verkstadspress skapar miljoner visningar. Några exempel på saker som pressats sönder och krossats i Lauris verkstadspress är: Bowlingklot, golfbollar, olika slags frukt, mobiltelefoner och ett jätteisblock. Ja, det finns mycket mer som mött sitt öde i verkstadspressen. In och kolla, och saknad du något så kan du ge tips på vad som ska krossas.

Ingjutningar som stoppar tiden
Resinkonst har du säkert inte missat. Det vanligast i Resin-videos är när man tillverkar bordsskivor, två ruffa kanter på två skivor mot varandra med Resin emellan. Effekten skapar illusionen av en flod mellan två bankar. Resin kan också användas att gjuta in objekt. Det är populärt att gjuta in blommor, insekter och till och med mindre djur så som fjärilar och grodor.   Resinkonst passar mycket bra till mindre smycken ända upp till ingjutningar med tjocklekar på fem centimeter.

Svarvning skapar harmoni
Ingen har nog missat svarvtrenden. Det svarvas så det smäller om det, allt från skålar till perfekta klot. Teknikerna är många och lösningarna är kreativa. Det kreeras i både metall, plast och trä. Det harmoniska i att se former växa fram generera många visningar på Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *