M Picaut är ett självklart val

Det finns otroligt många skönhetsföretag idag som alla påstår sig vara bättre än varandra. För mig finns det dock bara ett enda, nämligen M Picaut. Varför är detta det självklara valet?

Jo M Picaut är ett helt ekologiskt hudvårdsmärke som har de flesta av deras produkter även veganska. Jag tycker det är viktigt och det känns bra att bara använda naturliga ämnen på min hy, så de tär en av anledningarna. Den ekologiska faktorn är också något som de själva trycker mycket på, vilket är bra, eftersom man vet vad det är man köper. Men det som är det absolut viktigaste för mig och egentligen anledningen till att det blir just M Picaut för mig är att de inte testar sina produkter på djur. Som ni kanske vet älskar jag djur, främst hundar, men jag älskar alla sorters djur. Detta gör att de tär grymt viktigt at tinga av mina smink eller hudvårdsprodukter testas på djur, något som M Picaut lever upp till. Jag är väl medveten om att det är många av skönhetsföretagen som håller denna filosofin, men M Picaut var det första varumärket jag stötte på som hade allt. Deras produkter håller hög kvalité, de är ekologiska och testas inte på djur. Priset kanske är lite dyrare, men tycker inte det skiljer sig från alla andra varumärken i samma segment. Att inte testa sminkprodukter på djur är något som idag har blivit lite av en norm, vilket är otroligt bra och som gör det svårare för oss konsumenter att välja vilka produkter vi vill ha, eftersom det finns så många substitut med samma kvalitéer. Det är kul att se att företagen tar sitt ansvar för djuren och miljön. Något som jag hoppas att fler industrier än skönhetsindustrin tar efter och integrerar i sina affärsplaner. Vi behöver fler företag som M Picaut i världen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *