Hund som använder Maria Åkerberg

Ge djuren vad de förtjänar!

Ibland undrar jag vad det faktiskt är som får djurägare att vara beredda att köpa nästan vad som helst när det gäller schampoo till sina djur. Samtidigt använder man ekologisk hudvård (och hårvård) till sig själv eftersom man inte vill använda konstiga produkter. Ja, jag vet att det finns många som älskar sina djur så mycket att de bara använder samma sak till dem som de använder själva. Själv har jag ett fantastiskt schampoo från Maria Åkerberg som jag även har till mina hundar. Det är de definitivt värda, tycker jag.

Hälsotrenden har spridit sig som en löpeld de senaste åren. Idag ska alla träna, äta nyttigt, tänka ekologiskt, sova ordentligt och till sist träna lite till. Inte mig emot, jag tycker att det är ett sunt tänkande. Men mitt i alltihop ser jag också hur vi mer och mer får ett A- och ett B-lag. Eller åtminstone är det så många tolkar det, de som tar hand om sin kropp och de som mest tvättar sig för att inte lukta märkligt. Hur som helst har jag den senaste tiden varit noga med att använda ekologiska produkter. Jag hade länge tittat på Maria Åkerberg, men det hade aldrig blivit av att jag testat det. Men så fick jag chansen efter att ha fått tips om Pigga Butiken. Jag köpte ett schampoo och blev alldeles förträffligt nöjd. Jag kan ofta uppleva klåda i hårbotten från annat schampoo, men med Maria Åkerberg var det som bortblåst.

Det här var en tillfällighet, det var jag helt säker på. Så jag gick tillbaka till det gamla och vips så var det tillbaka igen. Allvarligt, vad är det som händer? Återigen ett schampoobyte tillbaka till Åkerberg. Och där försvann klådan igen!

Mina tankar fortsatte naturligtvis att flöda, upplever hundarna det likadant? Det slutade helt enkelt med att jag valde att helt enkelt överge klassiskt hundschampoo och istället bara använda Maria Åkerbergs produkter till hundarna också. Kanske är det inbillning, men jag tycker mig se att de är bra mycket gladare numera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *