Spaweekend? Ta med hunden!

Något som är väldigt vanligt i Sverige är att man åker på spaweekend för att koppla av, bada, basta och få massage. I dagens samhälle är det för vissa viktigt för att stå ut med den långa, mörka och kalla vintern. Många har ett problem i att de behöver hitta barnvakt, hundvakt eller kattvakt för att kunna åka iväg en helg eller bara någon dag under helgen. Vad många hundägare inte vet är att det finns spahotell och liknande anläggningar som faktiskt tillåter hundar.

Vissa ligger dessutom idealiskt till för att du ska kunna ta med dig din hund och träna den. Ofta ligger den här typen av anläggningar där spaweekends brukar anordnas ute i skogen på små orter eller helt avlägset.

1132687_15495666

En spaweekend som jag själv varit på tidigare är den på Sandvik gård. Då hade jag också med mig vovven och han fullkomligt älskade naturen där ute och sprang runt som en galning. Det blev mer en träningsweekend för honom men mycket avkoppling för mig. Nu anordnar de iofs bara tjejweekends så om ni är ett par som vill åka behöver ni nog hitta en annan tillflyktsort som fungerar lika bra.

Har ni tagit med er hunden på en spahelg någon gång? Berätta gärna hur det fungerade och kom gärna med tips 🙂

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *